100fysion palvelut

Meidän neljä fysioterapeuttia, kaksi hierojaa ja kaksi lääkäriä, nykyaikaiset välineet ja monipuolinen kuntosali mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan hoidon kaikille asiakkaillemme nuorista eläkeikäisiin.
Hieronnat

Hieronta

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jolla poistetaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa, lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa.
Lue lisää
Hieronnat

Fysioterapia

Fysioterapeutti on kaiken ikäisten ihmisten toiminta- ja liikuntakyvyn asiantuntija. Fysioterapian tavoitteena on saavuttaa yhdessä asiakkaan kanssa hänen optimaalinen toiminta- ja liikuntakyky.
Lue lisää
Hieronnat

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen avulla voidaan vähentää ihon ja kudosten kautta koettua kipua ja teippaustavasta riippuen joko aktivoida tai rentouttaa lihaksen toimintaa. Käytettävä tekniikka valitaan oireen mukaan.
Lue lisää
Hieronnat

McKenzie-terapia

McKenzie-terapian tavoitteena on poistaa asiakkaan kipu ja oireet sekä palauttaa selkärangan normaali toiminta ja liikkuvuus. Tärkeänä tavoitteena on myös opettaa, miten ehkäistä vaivan uusiutuminen.
Lue lisää
Fysiatri

Fysiatri

Fysiatri on erikoistunut lihasten, luiden ja hermojen vammoihin. Fysiatrialla pyritään parantamaan fysikaalisista rajoitteista kärsivien toimintakykyä.


Lue lisää
Hieronnat

Urheilulääkäri

Urheilulääkäriltä saa apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Johtuvatpa kipusi liikunnasta, työstä, kulumista tai vammoista, saat erikoislääkäriltä asiantuntevan hoidon.

Lue lisää