100fysion palvelut

Meidän neljä fysioterapeuttia, kaksi hierojaa ja kaksi lääkäriä, nykyaikaiset välineet ja monipuolinen kuntosali mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan hoidon kaikille asiakkaillemme nuorista eläkeikäisiin.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi HTML-koodia

Hieronnat

Hieronta

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jolla poistetaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa, lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa.
Lue lisää
Hieronnat

Fysioterapia

Fysioterapeutti on kaiken ikäisten ihmisten toiminta- ja liikuntakyvyn asiantuntija. Fysioterapian tavoitteena on saavuttaa yhdessä asiakkaan kanssa hänen optimaalinen toiminta- ja liikuntakyky.
Lue lisää
Hieronnat

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen avulla voidaan vähentää ihon ja kudosten kautta koettua kipua ja teippaustavasta riippuen joko aktivoida tai rentouttaa lihaksen toimintaa. Käytettävä tekniikka valitaan oireen mukaan.
Lue lisää
Hieronnat

McKenzie-terapia

McKenzie-terapian tavoitteena on poistaa asiakkaan kipu ja oireet sekä palauttaa selkärangan normaali toiminta ja liikkuvuus. Tärkeänä tavoitteena on myös opettaa, miten ehkäistä vaivan uusiutuminen.
Lue lisää
Hieronnat

Faskiamanipulaatio

Faskiamanipulaatio on yksi fysioterapeuttinen menetelmä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Hoito kohdistetaan syvään faskiaan ja manipulaatiolla palautetaan kudosten rajoittunutta liikkuvuutta.
Lue lisää

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi HTML-koodia