Tuotteet

Lahjakortit

100fysion lahjakortti on loistava valinta, kun etsit lahjaa äitienpäivänä tai isänpäivänä. Yksilölliset lahjakortit sopivat myös oivallisesti pukinkonttiin ja syntymäpäivälahjaksi.

Terveystyynyt

Myymme Tempur terveystyynyjä.

TEMPUR-tyynyt; voivat lieventää särkyjä, kuorsausta ja uniongelmia. Anatominen muotoilu ja TEMPUR-materiaalin kehoon kohdistuvaa painetta helpottavat ominaisuudet varmistavat tyynyn mukavuuden niskan alueella ja auttavat niska- ja hartialihaksia rentoutumaan täysin. Takuuaika tyynyille on kolme vuotta.

tempur tyynyt

Työkengät

Meiltä voit ostaa laadukkaat Birkenstockin työkengät.
Birkenstockeissa koko jalka lepää, kenkään ei jää tyhjää tilaa, joten kenkä tukee jalkaa täydelliseti. Birckenstockit ovat hellävaraiset, hyvät verenkierrolle ja istuvat hyvin jalkaan.

Pohjalliset

Comfort Tukipohjallinen on ergonominen ja jalkojen hyvinvointia lisäävä pohjallinen. Päällinen on valmistettu kasvisparkitusta nahasta joka on ihoystävällinen sekä kromivapaa materiaali. Pohjan tukielementti tukee jalkapöydän kaarta sekä iskunvaimennuspisteet estävät lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden väsymystä.

Valikoimaan kuuluu myös erilaisia hoitotukia

Meiltä saat myös erilaisia hoitotukia kuten nilkka-, ranne-, kyynärpää-, selkä- ja polvituet (Bauerfeind, McDavid ja Rehband).

 

Löydät myös tarvittavat harjoitteluvälineet ja hoitotuotteet fysikaalisen hoidon tueksi.

Myynissä olevia harjoitteluvälineitä:
– jumppakuminauhoja
– jumppapalloja
– terapiapalloja
– pilatesrullia
– tasapainolautoja.

Myynissä olevia hoitotuotteita:
– Hivemint lihasvoiteita
– urheiluteippejä
– kinesioteippejä
– kylmägeelit ja -pakkaukset.