Hieronta

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jolla poistetaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa, lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnalla voidaan lievittää harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä sekä nopeutetaan harjoittelusta palautumista. Urheiluhieronnassa huomioidaan eri kilpailukaudet kuten peruskunto ja kilpailukauden erot. Otteet ovat monipuolisempia kuin klassisessa hieronnassa.

Hermoratahieronta

Venäjältä kotoisin oleva käsittelymuoto, joka sekoitetaan usein kokonaisvaltaiseen hermoratahierontaan. Sormenpäillä pyörittävä käsittelytapa etenee kipualueella. Laukaisee hermo- sekä lihasjännitystä. Käsittelyalue on usein arka. Hermoratakäsittely sopii mm. migreenin hoitoon, rytmihäiriöihin sekä käsien puutumiseen. Hermoratahieronta tehdään aina vain tarvittaessa.

Triggerpainanta

Triggerpainannassa haetaan ns. triggerpiste, johon painetaan sormenpäillä. Hoidettaessa kipupiste laukeaa ja samalla lihas rentoutuu. Käsittelyä voidaan täydentää vielä muilla hoitomuodoilla

Nikama/nivelkäsittely

Tavoitteena on parantaa kehon toimintaa poistamalla häiriötekijät pois kehosta. Hoitotekniikkaa kohdistetaan lihaksiin, niveliin sekä sidekudoksiin. Kohteesta riippuen käytetään erilaisia tekniikoita mm. nivelten mobilisointia, manipulaatiotekniikoita, triggerpiste-painantaa jne. Hoidosta on apua mm. seuraaviin vaivoihin: niska-hartiavaivat, huimaus, migreeni, päänsärky, tennis- ja golffarinkyynärpää, olkapään vaivat, astma- ja hengitysvaivat sekä tietyt hermorata ongelmat.
 

Elektrolymfahoito

Elektrolymfa on sähkön avulla tapahtuva lymfahoito, jossa sähkömagneettisen kentän avulla tehostetaan kuona-aineiden poistumista kehosta.

Laite on vuokrattavissa myös kotikäyttöön